Om Thu Tre

Vi lagerfører de fleste byggevarer, og skaffer det som eventuelt skulle mangle.

Se våre produkter »
Produkter

Erfaring

Alf Thu startet Thu Tre i 1988. Han solgte da byggevarer, og hadde også et kjøkkenutsalg i Sandnes. Etter som tiden gikk øket han sortimentet til også å gjelde stein og betongvarer.

Januar 2007 startet vi opp Thu Tre stein og byggevarer AS. Vi gikk da inn med flere eierer for å satse videre, og å videreutvikle Thu Tre til å bli en enda bedre leverandør på trelast og byggevarer. John Olav Dybing har ansvaret for lageret, og tar seg av lasting og lossing av varer. Han har lang erfaring med dette fra tidligere jobber. Stian Rege er tømmermann og vår selger. Nils Petter Kvia har overtatt som daglig leder, og har lang erfaring med trelast og byggevarer. Dette gjør at vi til sammen danner et bra team, som kan mye om vår bransje. De andre eierene kommer fra transport og verktøybransjen, og bidrar også til at vi stiller sterkt på mange områder.

Kompetanse

Vi i Thu Tre ønsker stadige å bli bedre på våre satsningsområder. Vi skal være en leverandør som leverer til private og profesjonelle brukerer. Det medfører at vi stadig utvider vårt varesortiment, og streber hele tiden på å ha en meget høy kvalitet på vare produkter. Vi er klar over at vi har mange dyktige konkurrenter å kjempe mot, det gjør at Rogaland sannsynligvis har de laveste prisene på byggevarer i landet. Vi i Thu Tre følger dette prisnivået. Vårt mål vil hele tiden være å være best på service og med vår felles erfaring kunne hjelpe deg som kunde best.

Kom gjerne innom å se vårt flotte lager og spør oss om tilbud eller råd om det du måtte ønske!

Aktuelle saker

27.05.2016

Overflatebehandling av terrassebord

Thu Tre gir deg gode råd for riktig overflatebehandling av terassebord.
Les mer »
19.06.2015

Fargeendringer og fargevariasjoner i parkett

Parkett er et naturprodukt laget av tre. Når parkettbordene pakkes ut av pakkene utsettes de for naturlig lys for første gang etter at de ble produsert på fabrikken.
Les mer »
19.06.2015

Knirker gulvet ditt? Vi forteller deg hvorfor

Noen ganger knirker tregulv når man går på det. Lyden kommer når trefibre i gulvet gnis mot hverandre.
Les mer »
ansatt4

Nils Petter Kvia

Daglig Leder

Mobil: 908 70 932
Send e-post
sam 0094

Stian Rege

Salg

Mobil: 479 331 04
Send e-post
ansatt3

Martin Hollund Hagaansatt5

Sandy Jochin Voigt