Aktuelt fra Thu Tre

Riktig overflatebehandling av terrassebord

Overflatebehandling av terrassebord

Thu Tre gir deg gode råd for riktig overflatebehandling av terassebord.

sam 0219
Svært mange sliter med å holde terassegulvet fint. De fleste velger å behandle terassebordene med olje eller beis og opplever ofte sprekkdannelse og flassing etter første vinter. Vi vil prøve å gi noen råd om hvilke alternativer som finnes som vil redusere vedlikeholdet og gi deg et flott gulv gjennom mange år.
Vi i Thu Tre anbefaler å kjøpe ferdig behandlede terrassebord for å redusere vedlikeholdet. Vår erfaring tilsier at holdbarheten på overflatebehandling har en for dårlig kvalitet en om en påfører dette selv med kost eller rulle. Faktorer som temperatur, hvor tørt trevirke er, tørkeprosess osv sikrer at fabrikkbehandlede terrassebord får en helt annen holdbarhet og utseende over lenger tid.
 
Det er flere kvaliteter og farger å velge mellom på ferdigbehandlede terrassebord. Thu Tre har utstilt de fleste sorter slik en kan sammenligne farge og type behandling.
 
Vi fører også terrassebord fra Larvik som har en overflatebehandling som heter TEKNOSHIELD 4005 som er ett vannbasert overflatebehandlingsprodukt til terrassebord, med en rekke unike egenskaper. Den overgår de tradisjonelle oljebaserte produkter til terrassebord med hensyn på overflatebehandlingens utseende og mulighet for re-behandling. Når produkter påføres enten hard-tre eller nåle-tre fremhever den treets naturlige utseende og med nesten ubegrenset antall farger gir det mulighet for å få et helt personlig preg.TEKNOSHIELD 4005 er basert på en avansert og innovativ formulering som sikrer treet en holdbar og pigmentert overflate som kan etterbehandles i det ”uendelige” uten problemer med avflassing og misfarging - og hvor den innovative produktformuleringen sikrer en overflate med naturlig flott utseende.
 
Kontakt oss
Kontakt Thu Tre for en rask og sikker teknisk rådgivning hvis du overveier å benytte TEKNOSHIELD
4005 eller andre terrassebord med andre behandlingsformer.
 
Tilbake »

Aktuelle saker

27.05.2016

Overflatebehandling av terrassebord

Les mer »
19.06.2015

Fargeendringer og fargevariasjoner i parkett

Les mer »
19.06.2015

Knirker gulvet ditt? Vi forteller deg hvorfor

Les mer »
19.06.2015

Gode vinduer reduserer varmetapet i boligen

Les mer »
19.06.2015

Test dine vinduer

Les mer »